Sikkerhet og personvern
Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss. Vi har forpliktet oss til å verne om personlige opplysninger. Du kan besøke de fleste nettsidene våre uten å oppgi informasjon om deg selv. Noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger beskriver innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Innsamling av personlige opplysninger
Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive, opprettholde kvaliteten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

Bruk av personlige opplysninger
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

for å sikre at området dekker dine behov;
for å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper;
for å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg;
for å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, når du ber om det;

Kontroll av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjepart, med unntak av det som allerede er nevnt ovenfor. Registrerer du deg som kunde, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.
 
Tilgang til de personlige opplysningene
Vi gir deg midler til å sikre at de personlige opplysningene er riktige og oppdaterte. Registrerer du deg som kunde, vil du ha full oversikt over bestillingen din til en hver tid.