Betaling og retur

Disse salgsbetingelsene gjelder for salg av varer fra nettbutikk til forbruker. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.
 
Betingelser her gjelder kun nettsalg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. 
Salg til forbruker er regulert i forbrukerkjøpsloven og  angrerettsloven.
 
Ved kjøp via VIPPS betalingsmodul

Betalingen gjennomføres på mobil mens du bestiller, ha mobilen klar :-)
 
Ved kjøp via KLARNA betalingsmodul
 
Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlag for kjøpet. 

3D Secure - enda sikrere betaling over internett
3D Secure er en felles sikkerhetsstandard for betaling over internett med VISA (Verified by Visa) og MasterCard (SecureCode).
Hva er 3D Secure
3D Secure (Verified by VISA og MasterCard SecureCode) er den sikkerhetsløsningen som VISA og MasterCard benytter for å identifisere kortholder ved kjøp over internett. 3D Secure har blitt et krav fra kortinnløsere for å gjøre handel over internett enda sikrere.
Hvordan betaler du med 3D Secure
Dersom din kortutsteder bruker 3D Secure som en ekstra sikkerhetskontroll ved betaling vil du få opp en egen side hvor du taster inn kode fra nettbank kalkulator eller passord (BankID). Denne kommunikasjonen går mellom deg og banken, og vi kan ikke se passordet eller koden du taster inn.
 
For din sikkerhet - vi kan ikke se og lagrer ikke kortnummer, kortbetalinger foregår gjennom KLARNA
 
Priser
Prisene inkluderer 25% MVA. 
Endres MVA satsen, endres våre priser tilsvarende.

Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse på e-post med all informasjon. I tillegg mottar du en e-post med informasjon, etterhvert som ordren behandles hos oss.

Retur og Angrerett

Angrerettsskjema følger med som vedlegg til din leveringsbekreftelse på epost, den printes ikke ut på papir. Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varen (angrefrist). Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. Vi gjør oppmerksom på at angrefristen utvides til 3 måneder dersom angrerettsskjema ikke følger bestillingen. Betingelsen for retur er at varen er ubrukt og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er bra for oss som leverandør at du også oppgir grunn til retur på angrerettsskjema.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev, betaler du frakten selv. Du står selv for transportrisikoen. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand refunderes den slik:

PAYPAL refundres av oss
KLARNA og VIPPS refunderes over KLARNA/VIPPS

Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via kontaktskjemaet. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Les også avsnittet om dine returrettigheter.

Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.
 
Minimumsalder
For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.

Opplysninger gitt i nettbutikken 
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.